Route naar onze renbaan

Vanaf snelweg A67 (E34) uit de richting Eindhoven neemt u afrit 41 (Venlo) bovenaan de afrit gaat u rechtsaf (uit de richting Duitsland: linksaf) de Weselseweg op en u rijdt door tot aan de rotonde Europaplein waar u de derde afrit neemt. Van deze weg, de Klagenfurtlaan, neemt u de derde afslag links. Deze afslag is in de bocht op de ‘berg’. Onze renbaan ligt in de hoek voor u.

Vanaf de uit/instapplaats voor NS-station Venlo rijdt u naar de rotonde en neemt u de tweede afslag (Burgemeester van Rijnsingel). Deze weg rijdt u door tot aan de rotonde Europaplein waar u de eerste afslag neemt. Van deze weg, de Klagenfurtlaan, neemt u de derde afslag links. Deze afslag is in de bocht op de ‘berg’. Onze renbaan ligt in de hoek voor u.

Vanaf de snelweg A61uit de richting Nettetal/Kaldenkirchen neemt u bij de rotonde Keulse Plein de eerste afslag naar de Klagenfurtlaan. Op deze weg neemt u de eerste afslag rechts. Deze afslag is in de bocht voordat u de ‘berg’ afgaat. Onze renbaan ligt in de hoek voor u.

Geef op u navigatie systeem Louisenburgweg 17, 5916 NA

 GPS.   51,375399, 6,205374

Laatste update