Meest recente nieuws

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 13 andere abonnees

Route naar onze renbaan

Vanaf snelweg A67 (E34) uit de richting Eindhoven neemt u afrit 41 (Venlo) bovenaan de afrit gaat u rechtsaf (uit de richting Duitsland: linksaf) de Weselseweg op en u rijdt door tot aan de rotonde Europaplein waar u de derde afrit neemt. Van deze weg, de Klagenfurtlaan, neemt u de derde afslag links. Deze afslag is in de bocht op de ‘berg’. Onze renbaan ligt in de hoek voor u.
kaart venlo
Vanaf de uit/instapplaats voor NS-station Venlo rijdt u naar de rotonde en neemt u de tweede afslag (Burgemeester van Rijnsingel). Deze weg rijdt u door tot aan de rotonde Europaplein waar u de eerste afslag neemt. Van deze weg, de Klagenfurtlaan, neemt u de derde afslag links. Deze afslag is in de bocht op de ‘berg’. Onze renbaan ligt in de hoek voor u.
Vanaf de snelweg A61uit de richting Nettetal/Kaldenkirchen neemt u bij de rotonde Keulse Plein de eerste afslag naar de Klagenfurtlaan. Op deze weg neemt u de eerste afslag rechts. Deze afslag is in de bocht voordat u de ‘berg’ afgaat. Onze renbaan ligt in de hoek voor u.

Geef op u navigatie systeem Louisenburgweg 32, 5916 NA

 GPS.   51,375399, 6,205374