Meest recente nieuws

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 13 andere abonnees

Baankeuring door CvW

Op 4 april kregen we van Dhr. Peter Erpelink via de email de vraag of hij op 7 april de baan in Venlo kon komen keuren in verband met het te houden Nederlands kampioenschap. Dit was voor ons geen enkel probleem. Enkele punten uit het keuringsrapport:

Op zaterdag 7 april heb ik tijdens een training  de baan en de benodigheden bekeken voor een wedstrijd en gekeurd. Er werd tijdens de training een supertijd gelopen door de Whippet Blitz, volgens kenners een topper in vorm. Het loopvlak zag er goed uit, dat moet ook wel anders kun je geen twee tiende onder het baanrecord lopen. Er waren twee Italiaanse windhondjes waarvan de Nederlandse eigenaren uit Frankrijk kwamen. Zij wilden kijken of hun hondjes dit ook leuk vonden, het resultaat: de ene wel en de andere niet, ze waren wel heel erg klein.

Goede grasmat die ik ook op drukvastheid gemeten heb. Ik was er echt door verrast dat die op 2kn per vierkante centiemeter uit kwam. Dit is uitzonderlijk goed voor gras, zeer veerkrachtig, dus prima.

De starthokken zijn goed en schoon,  men heeft er nieuwe planken in gelegd met een nieuwe mat. De flappen voor het starthok worden vervangen door graszoden.

Het lootmateriaal en de nummering voor het verloop van de wedstrijd zag er prima uit en werkte goed.

Er was nieuw zand in de zandbak bij de opvang. Na een paar regenbuien en goed harken zal het geen problemen opleveren in juli tijdens het Kampioenschap.

Reacties zijn gesloten.