Meest recente nieuws

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 13 andere abonnees

Nieuwe sponsor


Via John van Lierop hebben we met ingang van 1-1-2012 een nieuwe sponsor. Dit is een jonge startende ondernemer die de LWR brommers sponsort. Ook verzorgt hij het hele jaar kosteloos onderhoud en reparaties. Zijn advertentie komt op de site te staan en wordt bij iedere wedstrijd in het programma gezet.
Van de leden van de LWR wordt verwacht voor deze ondernemer reclame te maken. Mocht u iemand weten die een nieuwe brommer wil kopen, een brommer ter reparatie of onderhoud heeft, verwijs hem/haar dan svp naar deze zaak. Vraag de mensen die u dit adres geeft om te vermelden dat men via de LWR zijn adres heeft gekregen. Dit jaar is een proefjaar. Indien deze sponsoring hem niets oplevert, sponsort hij volgend jaar niet meer.

Twan Langeler
Hellemanstraat 18
5751 HT Deurne
Noord-Brabant
06-40953635
http://www.scootersdeurne.nl

Reacties zijn gesloten.